Ritningar

Planera ditt kök med oss

Att skapa ditt drömkök är en resa, och hos Hagelbergs Kök är vi med dig vid varje steg. Med vår gedigna erfarenhet och passion för design, förvandlar vi dina visioner till konkreta ritningar som speglar dina önskemål och behov. Vi finns här för dig i Kronoberg och Blekinge – Växjö, Tingsryd, Lessebo & Emmaboda med mera.

Design av kök

Vi inleder processen med att noggrant lyssna på dina idéer och förväntningar. Vare sig du har en klar bild av ditt framtida kök eller behöver inspiration, står vårt team redo att vägleda dig. Med vår expertis kommer vi med goda råd, innovativa lösningar och praktiska idéer som optimerar både funktion och estetik. Efter den inledande konsultationen tar vi fram detaljerade ritningar som visar kökets layout, placering av vitvaror, skåp och andra element. Dessa ritningar blir grunden för hela projektet och säkerställer att allt kommer på rätt plats.

Välj dina material

Vi vet att det finns många beslut att fatta när det gäller material, färger och finish. Vårt team hjälper dig att navigera genom dessa val, så att ditt kök inte bara blir vackert, utan också hållbart och funktionellt.

Se utbud här

Vad händer efter ditt kök är planerat?

När designen är fastställd tar vi hand om allt det praktiska. Vi förmedlar kontakten med pålitliga hantverkare och ser till att installationen följer ritningarna till punkt och pricka. Med Hagelbergs Kök får du en sömlös och stressfri upplevelse, där ditt drömkök blir verklighet.

Vilka material rekommenderar ni mest för ett hållbart och funktionellt kök?

Hos Hagelbergs Kök prioriterar vi material som kombinerar hållbarhet med estetik. Vi rekommenderar ofta laminat och trä för skåp och bänkskivor på grund av deras slitstyrka och tidlösa skönhet. Valet av material beror dock på kundens individuella behov och önskemål.

Hur involverad behöver jag vara under designprocessen?

Det beror helt på hur involverad du vill vara. Vissa kunder föredrar att vara djupt involverade i varje steg, medan andra litar på vår expertis och ger oss mer frihet. Oavsett ditt val kommer vi alltid att säkerställa att slutresultatet uppfyller dina förväntningar och önskemål.