Nya köksluckor

Nya måttanpassade köksluckor till ditt hem

Att byta köksluckor är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att förnya och förvandla ditt köks utseende. Hos oss på Hagelbergs får du skräddarsydda lösningar som passar perfekt in i ditt befintliga kök.

Stilar och material

Vi har tillgång en av marknadens största utbud av modeller av luckor i laminat, målat och trä. Oavsett om du föredrar den tidlösa elegansen i målat, den praktiska hållbarheten i laminat eller den naturliga skönheten i trä, har vi rätt lucka för dig. Med tillgång ett massivt utbud av köksluckor kan vi erbjuda en mängd olika stilar och utföranden som passar varje hem och smak.

Personlig Service Från Början Till Slut

Vi värdesätter varje kunds individuella behov och önskemål. Därför erbjuder vi kostnadsfria hembesök där vi kan diskutera dina visioner, mäta upp och ge en offert som speglar ditt unika projekt. Och du behöver inte oroa dig för detaljerna – vi samarbetar med pålitliga hantverkare och tar helhetsansvar för hela processen, från mätning till installation.

Köksluckor laminat

Målade köksluckor

Köksluckor i trä

Köksluckor i högglans

Se hela utbudet här

Vad kostar det att byta köksluckor?

Kostnaden för att byta köksluckor varierar beroende på materialval, storlek, antal luckor och arbetskostnad. Det bästa sättet att få en exakt uppskattning är att kontakta oss om du befinner dig i Kronoberg eller Blekinge för att få hjälp.

Hur mäter man köksluckor?

För att mäta köksluckor börjar man med att mäta bredden, från ena sidan till den andra, och sedan höjden, från toppen till botten, med hjälp av ett måttband eller linjal. Det är viktigt att mäta på luckans ytterkanter för att få de exakta måtten. Om luckan har en oregelbunden form eller inbyggda detaljer, bör varje del mätas separat. Notera måtten noggrant och dubbelkolla alltid för att säkerställa noggrannhet innan man beställer eller anpassar nya luckor. Om du är osäker när du beställer luckor hos oss kan vi komma ut och hjälpa dig på plats med mätning.