Ny köksinredning

Bygg ditt drömkök med Hagelbergs nya köksinredning

Välkommen till Hagelbergs kök – där dina köksdrömmar blir verklighet. Vi kan ordna specialutformande, kompletta köksinredningar för dig som vill helt nytt kök. Våra inredningar är inte låsta av speciella mått utan kan anpassas efter kundens önskemål. Varje hem varje hem är unikt, och därför förtjänar det ett kök som speglar dess karaktär. Oavsett om du har en specifik vision eller behöver vägledning, vi är här för att hjälpa dig att skapa det perfekta köket för just ditt hem.

Se utbud här

KÖK I LAMINAT, MÅLAT OCH TRÄ

– Vi har tillgång till en av marknadens största utbud av kök i laminat, målat och trä.
– Vi kommer ut till kunden för kostnadsfria hembesök så att kunden kan få en offert på just sitt kök.
– Vi förmedlar även kontakten med övriga hantverkare och tar helhetsansvar.

Laminat

Laminat är känt för sin robusthet och hållbarhet. Det består av flera lager pressade pappers- och plastskikt, vilket gör det motståndskraftigt mot repor och fläckar. Dessutom är laminat ett prisvärt alternativ som inte kompromissar med kvaliteten. Med en mängd olika färger och mönster att välja mellan kan man enkelt hitta en design som passar ens personliga smak.

Målat

Målat material ger en slät och enhetlig yta som kan anpassas i nästan vilken färg som helst. Detta ger en stor flexibilitet när det kommer till design och kan lätt matchas med andra element i köket. Målat material är också enkelt att rengöra, vilket gör det till ett praktiskt val för de mest använda utrymmena i hemmet.

Trä

Trä är ett tidlöst och naturligt material som aldrig går ur stil. Det ger en varm och inbjudande känsla till köket. Träets naturliga ådring och nyanser ger varje kök en unik karaktär. Dessutom är trä hållbart och åldras vackert över tid, vilket gör att köket känns hemtrevligt år efter år.